Koper inleveren doet u bij onze metaalhandel

Koper inleveren is al jaren een interessante bron van extra inkomsten. Hebt u recent een verbouwing met koperen leidingen afgerond, of hebt u op zolder of in uw schuur nog koperen buizen of elektriciteitskabels liggen? Oud koper inleveren, betekent dat u op een eenvoudige manier van uw bouwafval afkomt en er nog een mooie prijs voor krijgt ook. Bij A. Schotsman & Zn Schroot BV verzamelen en recyclen we diverse metalen. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van koper. Ons bedrijf is gevestigd in Putten, dus ook koper inleveren vanuit Amersfoort is dankzij onze aantrekkelijke koper inkoopprijzen zeer interessant.

Wilt u uw oud ijzer verkopen?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct voor meer informatie.

Metaal kopen en verkopen

Ontvang de actuele prijs wanneer u koper komt inleveren

De divisie metalen van A. Schotsman & Zn Schroot BV verzorgt de inkoop van koper. U kunt altijd bij ons uw schroot en koper inleveren, zowel zakelijk als particulier. Wanneer u langskomt, is het belangrijk dat het oud koper inleveren per soort gebeurt. Roodkoper is het zuiverste koper. Het wordt veel toegepast bij waterleidingen en elektra. Geelkoper (messing) is een legering van koper en zink, vooral te vinden in kranen, sierbeslag, kandelaars, munten, instrumenten en koppelstukken. Ook is het mogelijk om losse koperkabel met mantel bij onze koper inkoop aan te bieden. Dit zijn meestal elektriciteitskabels. Per soort gelden namelijk aparte prijzen. Onze locatie in Putten is voor het inleveren van koper vanuit Amersfoort goed bereikbaar.

Kom uw oud koper inleveren in Putten

Bij bedrijven kunnen wij binnen een straal van 40 kilometer rondom Putten containers plaatsen voor het inleveren van koper vanuit Amersfoort en omstreken. We halen de container met koper na het vullen weer bij u op. Als particulier kunt u uw oud koper inleveren door het bij ons langs te brengen. Koper inleveren vanuit Amersfoort en omgeving is dus heel aantrekkelijk. Oud koper inleveren is overigens alleen mogelijk als u zich kunt legitimeren met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Bekijk onze openingstijden en route en plan uw bezoek. U bereikt ons ook telefonisch op +31 (0) 341357644.

Metaal inkopen

Contact

Wilt u schroot inleveren, een container op uw terrein of heeft u andere wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht