Het adres voor de inkoop van uw oud ijzer

A. Schotsman & Zn Schroot BV in Putten is gespecialiseerd in de inkoop van oud ijzer. U kunt met al uw oude ijzer bij ons terecht, van uw oude fiets tot auto-onderdelen en elektriciteitskabels, badkuipen en radiatoren. Ons uw oud ijzer laten kopen is een goed idee. Het is namelijk geld waard, omdat het goed gerecycled kan worden. Het levert zowel u als het milieu dus veel op. Wij werken niet met minimale hoeveelheden, u krijgt gewoon per kilo de actuele dagprijs bij inkoop van oud ijzer uitbetaald.

Wilt u uw oud ijzer verkopen?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct voor meer informatie.

Metaal kopen en verkopen

Gespecialiseerd bedrijf voor de inkoop van oud ijzer

We zijn gespecialiseerd in de inkoop van oud ijzer en andere metalen. Daarbij garanderen we u altijd de beste en actuele prijzen voor oud ijzer, die op de wereldmarkt worden bepaald. De prijzen van oud ijzer wisselen dagelijks, maar u krijgt altijd meteen uw geld. De divisie metalen van A. Schotsman & Zn Schroot BV houdt zich bezig met de inkoop van oud ijzer van zowel bedrijven als particulieren. Ook met kleine hoeveelheden oud ijzer kunt u gewoon bij ons terecht. U hebt thuis weer ruimte en verdient er nog een leuk bedrag mee ook. Bent u benieuwd wat u wel en wat u niet kunt inleveren? Bekijk onze pagina schroot met meer informatie. Wilt u heel veel schroot inleveren? Dan plaatsen we desgewenst een container op locatie.

Ontdek ons aanbod als u oud ijzer wenst te kopen

Oud ijzer kopen tegen aantrekkelijke prijzen is bij ons ook mogelijk. We hebben een grote voorraad ijzer, elektronica en andere zaken die interessant zijn voor mensen die het leuk vinden om een object te restaureren, maar ook hobbyisten en kunstenaars die graag oud ijzer willen kopen tegen scherpe prijzen. De altijd wisselende voorraad bevat de meest uiteenlopende producten, ook interessant voor herverwerkers. Kom gerust langs en kijk of er voor u ook wat interessants tussen zit. Bekijk ook onze openingstijden en route. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 341357644 of stuur een mail.

Metaal inkopen

Contact

Wilt u schroot inleveren, een container op uw terrein of heeft u andere wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht