Kom uw ijzer verkopen aan onze schroothandel

Hebt u na een verbouwing of renovatie van uw huis ijzeren radiatoren of een ijzeren badkuip over en wilt u dit verkopen? Goed idee! Naar het grof vuil brengen is zonde, want ijzer verkopen aan A. Schotsman & Zn Schroot BV in Putten levert u geld op! U kunt al uw ijzer verkopen, mits u het gescheiden aanbiedt. Van oude fietsen tot auto-onderdelen en elektriciteitskabels. Alles wat van ijzer is, kopen wij graag van u. Oud ijzer heeft waarde omdat het goed gerecycled kan worden. Dat is dus goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! We betalen u bij het ijzer inleveren altijd de hoogste actuele dagprijs per kilo van oud ijzer.

Wilt u uw oud ijzer verkopen?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct voor meer informatie.

Metaal kopen en verkopen

IJzer verkopen? Ontvang meteen een contante vergoeding per kilo ijzer

We zijn specialist in het inkopen van alle soorten metalen. De divisie metalen van A. Schotsman & Zn Schroot BV houdt zich bezig met de inkoop van oud ijzer. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons welkom voor het verkopen van ijzer. Ook wanneer u slechts een laag gewicht aan oud ijzer wilt inleveren, mag u altijd bij ons langskomen. Dat levert u thuis weer veel ruimte op en u geniet van een leuke vergoeding. Wilt u weten wat u wel en niet als oud ijzer mag aanbieden? Lees meer op de pagina schroot.

Kom uw ijzer inleveren

IJzer inleveren gaat bij ons heel eenvoudig. U komt bij ons langs met uw oude ijzer, waarna we het voor u wegen en kijken naar de verhouding ijzer en andere materialen. In sommige gevallen zit er nog een band om een velg, of is het ijzer onderdeel van een elektrisch apparaat. We informeren u graag over de prijs die u voor uw oude ijzer kunt verwachten. Ons bedrijf in Putten is uitstekend bereikbaar, ook vanuit Amersfoort en omstreken. Bekijk ook onze openingstijden en route. Heeft u nog vragen of wilt u snel uw ijzer inleveren? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 341357644.

Metaal inkopen

Contact

Wilt u schroot inleveren, een container op uw terrein of heeft u andere wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Velden met * zijn verplicht